Desert cu jeleu si ciocolata

de cec in Prajituri, 4 Iun 2011 | 3823 vizualizari

 

Reteta asta e inspiratie de moment, am gresit un pic la ea dar a fost apreciata si s-a mancat imediat (inca se mai cerea). Pt ca nu eram sigura de ce va iesii am facut doar cateva mai mult de proba, dar e ff probabil sa mai refac aceasta reteta.

 

INGREDIENTE

  • Pt inceput am facut o foaie de blat subtire din
  • 2 oua
  • 6 linguri zahar
  • 6 linguri faina
  • sare
  • Am trecut la jeleu pt care am folosit
  • 100ml sirop de visine
  • 1 plic tort jelle rosu    
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cu jeleu si ciocolata:

am mixat ouale spuma cu sarea, am adaugat zaharul si am continuat cu mixarea,  apoi am adaugat faina si am pus in tava

inainte de a se coace bine am scos am decupat niste stele si apoi am continat coacerea pana s-au rumenit (mie mi-a iesit un pic mai uscat fiindca am pus mai putin zahar, dar au fost apreciate si asa); cred ca le voi incerca si cu reteta de piscoturi, cred ca va fi mult mai bine

am amestecat siropul cu praful de jelle, am pus pe fos si am amestecat pana a dat in clocot si a inceput sa se ingroase

am luat fiecare stea si am pus din acest jeleu cu lingurita

si apoi peste acest jeleu am pus ciocolata topita (ne-avand ciocolata simpla am topit ciocolata cu alune maruntite) ajutandu-ma de o pensula si le-am asezat pe o farfurioara

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cu jeleu si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura caramel