Am dat iama-n fructele din congelator alea putine care au ramas sa scap de ele, ca acum vine vremea sa pun altele-n loc....
Am maruntit biscuitii, apoi am pus in ibric laptele si untul si am pus pe foc pana ce untul s-a topit, apoi am adaugat peste biscuiti.
Am luat o forma de sticla cu diametrul de 30 cm, am pus folie alimentara apoi am intins biscuitii formand baza prajiturii. Separat am pus la hidratat in apa rece gelatina.
Intr-un castron de inox am pus ciocolata bucatele, zaharul si smantana dulce, am asezat castronul pe baie de aburi si am amestecat pana ce s-a topit ciocolata si zaharul. Am tras de pe foc castronul, am stors gelatina de apa si am incorporat-o in ciocolata, apoi am adaugat iaurtul si zmeura si am mixat cca 5 min. Acest amestec l-am turnat peste crusta de biscuiti, nu inainte de a orna pe margini cu jumatati de capsuni. Am dat forma la frigidet cateva ore, apoi am ornat cu afine si capsuni.