DATTELZAUBER „DUNYANA“ contine scortisoara, cardamon, anason stelat, chips de cocos, curmale, afine, ulei de migdale si este un ceai extrem de aromat si parfumat.
Biscuitii i-am sfaramat si i-am amestecat cu untul topit, apoi i-am pus intr-o forma inimioara. Este foarte utila o forma de silicon, altfel ar fi destul de greu de scos prajitura din tava. Eu am avut o forma inimioara din plastic pe care am sacrificat-o in final, fiind nesesar sa o tai pentru a scoate prajitura. Am presat biscuitii in aceasta forma si am lasat la rece pana cand am pregatit crema.
Ceaiul l-am pus la hidratat in 130 ml de apa calduta timp de 2-3 ore. Pentru ca ceaiul contine bucati de scortisoara si anason stelat, care sunt destul de tari, eu am ales sa le scot. Am incalzit ceaiul si apa in care au stat cateva ore impreuna cu agar agar. Nu am lasat decat 2 minute sa fiarba. Smantana tinuta la rece am mixat-o cu 3 linguri de fructoza pana cand am obtinut frisca. Am amestecat frisca cu ceai dupa ce acesta s-a racit. Am pus aceasta crema peste biscuiti si am lasat la rece in frigider pana a doua zi.
Sucul de capsuni l-am pus fiert. Tort gelee-ul l-am amestecat cu 1 lingura de fructoza si 3-4 linguri de suc. Am adaugat tort gelee-ul la suc si am fiert timp de 1 minut. Am scos prajitura din forma si am asezat-o pe un platou. Cu ajutorul unei linguri am turnat deasupra cremei cate putin jeleu. Crema fiind rece jeleul de intareste foarte repede. E nevoie de putina rabdare pana cand se pune tot jeleul. Excesul de jeleu care s-a scurs pe platoul l-am indepartat cand a fost intarit.