Desert crumble cu capsuni si rubarba - reteta cu nr. 300

de oanapl in Prajituri, 28 Mai 2017 | 2574 vizualizari

COMENTARII (18)

Constelatialeu 1

28.05.2017, 20:37

Felicitari si la cat mai multe retete delicioase si frumoase !

oanapl 1

28.05.2017, 20:43

Multumesc!

CameliaR 1

28.05.2017, 20:44

Felicitari pentru crumble si pentru cele 300 de retete!

Valclaudia 1

28.05.2017, 20:49

da, felicitari si cat mai multe bunatati impartasite cu noi!

dantes 1

28.05.2017, 21:45

Felicitari!

MotanLaOale 1

28.05.2017, 21:52

La cat mai multe retete!

RODIMUR 1

28.05.2017, 21:53

Bravo! Cât mai multe rețete!

oanapl 1

28.05.2017, 22:46

Va multumesc tuturor!

Corinuta 1

28.05.2017, 23:04

Felicitări!

kytz 1

29.05.2017, 06:34

Felicitări! La cât mai multe rețete!

mirela0911 1

29.05.2017, 08:38

Felicitări pentru numarul de retete si la mai mare!

simona72 1

29.05.2017, 09:14

Felicitari! Ma bucur ca ti-a placut!

miki_a 1

29.05.2017, 09:18

Ce mult îmi place Yammi! 🍓🍓🍓

oanapl 1

29.05.2017, 11:11

Va multumesc!
Da, a fost delicios!

anca_rm 1

29.05.2017, 11:35

ce bunatate ne-ai adus , e tare faina combinatia capsuni rubarba

Gherca Daniela 1

29.05.2017, 19:15

foarte faina!

Merisor 1

29.05.2017, 20:39

Felicitări, Oana, atât pentru numărul de rețete. cât și pentru rețetele în sine, frumos prezentate!
La cât mai multe, în continuare!

Lau 1

31.05.2017, 21:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Wild beries squares