Desert cozonac fara framantare - varianta imbunatatita

de violeta30 in Dulciuri, 25 Dec 2018 | 4665 vizualizari

COMENTARII (10)

Ina 1

27.12.2018, 14:37

Felicitari! Foarte frumos ti-a iesit, se vede ca-i pufos

MotanLaOale 1

27.12.2018, 14:42

mirela0911 1

27.12.2018, 15:10

Ce rumen si bun e!

Panacris 1

27.12.2018, 15:39

Rocsi 1

28.12.2018, 20:45

Mie mi se pare cel mai grozav cozonac si de cand am descoperit reteta, doar pe asta o fac! Ma bucur ca te-a incantat!

violeta30 1

28.12.2018, 23:03

Rocsi, am mai facut-o de Paste, dar am observat ca, daca o mai framanti de 2 ori, e si mai minunata Se rupe fasii :*

mihaelar63 1

29.12.2018, 00:11

Dacas-i asa , sa o incercam si noi

dantes 1

30.12.2018, 10:40

Bun!

violeta30 1

30.12.2018, 21:14

Mihaela, astept comentariile dupa ce veti incerca reteta

Gherca Daniela 1

31.12.2018, 10:54

buni, buni!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu urda si bezea