Cernem intr-un vas faina. Facem o adancitura la mijloc in care punem zaharul, zaharul cu aroma de rom si ouale, iar intr-o margine sarea. Intr-o ceasca punem drojdia si o frecam cu o lingurita de zahar. Adaugam putin lapte caldut si omogenizam. Turnam in mijloc si incepem sa framantam turnand cate putin lapte caldut. Cand am incorporat tot laptele in faina, adaugam uleiul. Framantam bine pana nu se mai lipeste de maini si lasam aluatul la crescut intr-un loc cald.
Cand a crescut, rupem bucati din el, pe care le framantam pe un blat uns cu putin ulei. Intindem aluatul in forma rotunda, pe care o taiem in 8 parti egale. La mijlocul bazei fiecarui triunghi format facem o mica crestatura, apoi punem cate o lingurita de finetti. Rulam cornurile dinspre baza spre varf. Asezam cornurile intr-o tava pe hartie de copt si le mai lasam la crescut 1/2 de ora. Ungem cornurile cu galbenusul batut cu lapte si dam tava la cuptorul preincalzit pana e rumenesc frumos. Scoatem tava si le lasam sa se raceasca.