Noua ne-a placut foarte mult sper sa va placa si voua!
Intr-un bol punem ouale, praful de sare si zaharul, batem cu telul pana se dizolva zaharul. Dupa ce s-a dizolvat zaharul, adaugam cele doua linguri de smantana grasa, vanilia, faina, si amestecam bine sa nu ramana cocoloase, va rezulta o compozitie de clatite.
Pregatim tava pentru copt: o ungem cu unt, asezam prunele taiate cubulete, presaram un praf de scortisoara si turnam compozitia peste fructe.
Introducem tava la cuptorul preincalzit la o temperatura de 175-180 grade C, pentru 35-40 minute. Facem testul cu scobitoarea pentru a fi siguri daca s-a copt suficient. Scoatem tava de la cuptor si o vom lasa sa se raceasca. Se portioneaza mai bine cand este rece.
Se serveste simpla sau perasata cu zahar pudra.
Pofta buna !
1
toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei
2
lasati sa se raceasca bine si dati prajitura la frigider, se va taia mult mai bine
3
compozitia va creste la cuptor dupa care se va lasa, nu trebuie sa va faceti griji, este normal sa se lase
4
prunele mele nu au fost asa dulci, asa ca am presarat si un pic de zahar pudra odata cu scortisoara