Desert Chocolate Cookies

de Meea in Dulciuri, 6 Oct 2017 | 5118 vizualizari

 

Nu am făcut niciodată prăjiturele atââât de ciocolatoase și delicioase. De obicei îmi ieșeau prăjiturele seci și foarte tari. A trecut ceva timp până când să am curaj să fac din nou prăjiturele, dar de data aceasta le-am făcut cu ca la carte și cu MULTĂ DRAGOSTE! Se cunoaște diferența haha:))! Ca să nu mai spun de faptul că savurarea acestor prăjiturele alături de un pahar cu lapte este I N I M A G I N A B I LĂ! Incredibil de delicios! Dar știți ce mai este incredibil? Lucrurile handmade! Știți cât de mult apreciez eu lucrurile făcute cu mâna, ei bine, Dana este o mamă extrem de talentată și creatiile ei sunt superbe! Îmi place fooarte mult modul în care lucrează și îmi plac lucrurile tricotate de către ea. De la haine până la accesori pentru păr, prezentate de unul dintre modelele ei, Beatrice. Echipa mamă-fiică: CEA MAI BUNĂ ECHIPĂ! Ok, am terminat cu exclamațiile haha:)). 

           Oh, și e musai să vă mai spun și că draga mea Beatrice tocmai și-a creat un blog în care își împărtășește experiențele sale cu noi! Dacă vrei să vezi în ce țări a călătorit și ce lucruri noi a descoperit, dar și alte gânduri personale, aruncă o privire pe blogul ei!

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • 100 g ciocolată
  • 50 ml ulei
  • 100 g făină
  • 1 linguriță praf de copt
  • 50 g cacao
  • 1 ou
  • 150 g zahăr
  • un praf de sare
  • fulgi de ciocolată sau ciocolată tocată (50 g)
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert Chocolate Cookies:

          Mixăm oul împreună cu zahărul și puțină sare până când acesta își dublează volumul.

          Separat, topim ciocolata împreună cu uleiul. După ce ciocolata s-a răcit puțin, o adăugăm peste ou.

          Adăugăm făina, praful de copt și cacaua. Amestecăm până când aluatul s-a omogenizat și am obținut o bila din aluat. Adăugăm ciocolata tocată.

          Ne ungem puțin mâinile cu ulei, luam o linguriță din aluat și formăm biluțe. Așezăm biluțele pe foaia de copt. Presărăm ciocolată tocată pe deasupra. *Cu cât aluatul este mai moale, cu atât biluțele se vor întinde mai mult. De aceea mie îmi place sa fac aluatul mai tare și să presez ușor biluțele. Lăsăm prăjiturelele la cuptor pentru exact 13 minute (dacă doriți să obțineți acele prăjiturele ciocolatoase).  

       Servim prăjiturelele alături de un pahar de lapte delicios! YUMMY  

TIPS-URI

1

reteta si pe blog: https://delightsbymeea.blogspot.ro/2017/10/chocolate-cookies.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert Chocolate Cookies" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 41 %
999.99 lei
589.99 lei

COMENTARII (7)

Rocsi 1

07.10.2017, 21:32

Yamii, fursecuri pregatite in casa!

elucubratiiculinare 1

09.10.2017, 15:50

cele mai bune sunt cele facute de noi

kytz 1

13.10.2017, 14:27

Bune!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu branza de vaci si piersici