Desert cheesecake Raffaello

de amalia01 in Torturi, 20 Ian 2018 | 3746 vizualizari

 

 
Mancarea gatita de fiecare zi poate fi monotona, mai ales in ceea ce o priveste pe micuta. Cand i se pune pata pe ciorbita de legume, atunci vrea doar asa ceva. 
  Dar cand vine vorba de desert, lucrurile se schimba. Vrea mereu ceva nou, ceva deosebit.

 

INGREDIENTE

  • 250 g biscuiti digestivi
  • 250 g mascarpone
  • 250 ml frisca lichida
  • 2 lg zahar pudra
  • 1 cutie bomboane Raffaello
  • 100 g margarina Rama
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cheesecake Raffaello:

 

Biscuitii ii sfarami.

Margarina o pui la topit si apoi o torni peste biscuiti si omogenizezi.

Compozitia astfel obtinuta o asezi intr-o forma circulara cu pereti detasabili si o uniformizezi bine cu ajutorul unei linguri si dai la rece.

Crema mascarpone o bati cu mixerul impreuna cu zaharul pudra pana cand devine pufoasa.

Frisca o bati de jumatate, apoi adaugi crema de branza si continui pana cand obtii o consistenta pufoasa si uniforma.

Pe blatul de biscuiti asezi din loc in loc bomboane raffaello si apoi torni crema. Lasi la frigider pentru 1 ora, apoi indepartezi inelul si decorezi.

 

Servesti cu mult drag celor iubiti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cheesecake Raffaello" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort mascarpone