Amestecam biscuitii macinati cu untul topit. Asezam compozitia intr-o forma de tort tapetata cu folie alimentara si o presam bine. Dam forma la frigider pana pregatim crema.
Pentru crema, punem oul impreuna cu galbenusurile, zaharul, nessul si cacaua intr-o craticioara cu fund dublu la foc mic. Amestecam constant pana compozitia se ingroasa, fara a fierbe.
Intre timp, hidratam gelatina in 2 linguri apa rece. Turnam cateva linguri de crema fierbinte peste gelatina, amestecam energic, apoi turnam gelatina peste crema. Amestecam si lasam crema sa se raceasca. Amestecam cu crema de branza, bucatile de ciocolata si frisca batuta spuma tare. Asezam compozitia peste blatul de biscuiti si dam la frigider pana in momentul servirii. Inainte de a o servi, o scoatem din frigider, o asezam pe un platou, cernem deasupra putina cacao si asezam cateva merisoare congelate sau puteti sa o ornati dupa preferinta.