Cel mai bun chec.
Mixam albusurile, adaugam zaharul si continuam sa mixam pana cand devin o spuma ferma si lucioasa.
Adaugam treptat faina si praful de copt si incorporam cu o spatula. Rahatul il taiem cubulete mici, la fel si nuca si le adaugam peste albusuri.
Turnam compozitia in 2 tavi de chec, tapetate cu hartie de copt.
Dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade C, pentru 30 de minute sau pana cand trece testul cu scobitoarea.
Topim ciocolata pe baie de aburi impreuna cu cele 2 linguri de ulei. O turnam peste checuri imediat ce le scoatem din cuptor si le lasam la racit.
In 1-2 ore glazura de ciocolata se va intari. Feliem checul cu un cutit a carui lama o trecem prin jetul de apa fierbinte pentru ca aceasta sa nu crape.
1
Daca vreti sa fie mai crescut, adaugati un plic intreg de praf de copt sau coaceti intr-o singura forma.