Sunt un pic dezamăgită ca nu este ceea ce trebuia sa iasă. Îmi asum vinovăția, deoarece nu am respectat in totalitate reteta. Am adăugat margarină in loc de unt, am copt budinca la cuptor împreună cu niste cartofi, vezi poza😕😕😕😕 si de aceea, fiind așezată prea sus, s-a rumenit prea tare, iar mijlocul nu s-a copt așa cum mi-as fi dorit, trebuia sa așez peste kiwi ceva de gen, un fel de jeleu si am pus gelatina ce nu s-a închegat deloc. Totusi si sunt mulțumită ca a ieșit destul de gustoasă.
Pentru inceput, se topește untul, se lasă sa se răcească un pic si apoi se adauga zaharul, esenta si zahărul vanilat. Se va bate bine cu un tel sau mixer, după care se vor adauga si ouăle.
La final, se va adaugă brânza de vaci si grisul, amestecând bine cam 3-4 minute, până la omogenizare.
Această compoziție se va adăuga intr-o tavă unsa cu ulei si tapetata cu făină, după care se va da la cuptor pentru 45 de minute.
Separat, se vor curata fructele de coajă si apoi se vor tăia felii si se vor aseza peste budica după ce se va scoate din cuptor.
Gelatina se va adauga in 100 ml apă rece si se va lasa cam 10 minute, după care se va pune la baie de aburi, dar sa nu ajunga la punctul de fierbere si apoi se va adăuga peste budinca.