Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.
Se unge o tava de briose cu unt si se tapeteaza cu hartiute.
Intr-un castron se pun oul, praful de sare, untul, iaurtul, zaharul si zaharul vanilinat si se mixeaza. Se adauga faina si praful de copt si se omogenizeaza.
Zmeura se clateste cu apa calda si se scurge, apoi se incorporeaza in aluat.
Se umplu hartiutele cu aluat si se introduce tava la cuptor pana cand briosele se rumenesc frumos. Se lasa sa se raceasca.
Ciocolata se rupe in bucatele si se pune la foc intr-un craticior impreuna cu 100 ml frisca. Se mesteca totul pana cand ciocolata se topeste. Se toarna amestecul intr-un castron si se lasa sa se raceasca. Dupa aceea, se mixeaza, adaugand restul de frisca.
Briosele se decoreaza dupa plac cu ganache-ul de ciocolata alba si se orneaza cu margaretele de napolitana si ornamentele pentru prajituri de la Dr.Oetker.