Delicii de paste
Intr-un vas, amestecati faina, praful de copt si sarea. Adaugati zaharul si esenta de vanilie si amestecati.
Adaugati untul si amestecati bine, veti avea un aluat sfaramicios, deoarece este o cantitate mica de unt.
Puneti ouale, pe rand, amestecand dupa fiecare, apoi adaugati smantana si uleiul. Amestecati totul, pana ingredientele se combina foarte bine. Se poate folosi mixerul.
Adaugati incet laptele si amestecati continuu. Veti avea un aluat mai lichid, nu va faceti griji, asa trebuie sa fie.
Se preincalzeste cuptorul, la 180 de grade; pregatiti tava pentru briose, punand in fiecare forma, o hartie de copt si le umpleti pana la jumatate, cu aluat.
Coaceti 15 minute si testati cu scobitoarea daca s-au copt. Daca nu sunt gata, lasati-le 2 minute si testati din nou. Vor ramane albe, nu devin maro la coacere, de acea trebuie testate, sa nu le lasati prea mult. Dupa ce s-au copt, se scot din tava si se lasa la racit.
Pentru crema, amestecam cu mixerul branza de vaci, mascarpone si zaharul, apoi adaugam suc de la o sfecla rosie, data pe razatoare, pentru a obtine o culoare placuta.
Ornam cu crema briosele si deasupra, putem adauga bucati de fructe sau bomboane.