Desert briose cu banane

de Geanina87 in Mancare copii, 23 Ian 2019 | 4148 vizualizari

 

Aceste briose sunt preferatele baietelului meu, care in general nu mananca dulciuri( habar n-are ce pierde :)) ) Briosele sunt fara zahar, insa eu am ales sa le pudrez la final,dar nu e obligatoriu, pt ca ele sunt destul de dulci de la banane.

 

INGREDIENTE

  • 3 banane foarte coapte
  • 2 ouă
  • 200 g făină
  • 100 ml ulei
  • 1 praf de copt
  • bănuți de ciocolată (opțional)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert briose cu banane:

Se strivesc bananele cu furculița sau cu ustensila de piure, se adauga ouăle, uleiul și putin câte puțin din faina amestecata cu praful de copt pana o terminam. Amestecam cu telul.Punem si banuții de ciocolată si turnam compozitia in forme de briose, dupa care dam la cuptorul preincalzit la 170° pana se rumenesc. Optional se pot pudra cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert briose cu banane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Budinca de orez