Reteta am preluat-o intocmai de la Mirela0911, a iesit exact de 10.
Usor de facut si buna-buna!
Multumesc pentru reteta, Mirela :)
Diferenta e ca eu am adaugat mai multe banane.
Din cantitate au rezultat 24 de briose.
Ouale le-am batut cu zaharul si praful de sare pana s-a dizolvat bine zaharul.
Bicarbonatul l-am stins cu sucul de lamaie si l-am adaugat la ulei si lapte. Treptat emulsia am adaugat-o la oua, apoi cate o lingura treptat am adaugat si faina.
Bananele (4) le-am zdrobit cu furculita si le-am adaugat la aluatul rezultat cu care am umplut formele pentru briose (un pic mai mult de jumatate). Celelalte 2 le-am taiat bucatele si le-am pus peste aluat.
Am dat la cuptor, pe care l-am incalzit in prealabil la 180 grade C si le-am lasat in cuptor pana s-au rumenit frumos.
Le-am scos din cuptor si le-am pudrat cu zahar pudra.
Incercati cu incredere aceasta reteta si n-o sa va para rau.
Veti primi 10 garantat!
Pofta buna!
1
Testati briosele daca sunt gata, cu scobitoarea.
2
Daca doriti mai parfumate, puteti adauga zahar vanilat, insa parfumul bananelor e suficient.