Desert briose cu banane

de oanapl in Prajituri, 30 Oct 2017 | 3383 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 banane foarte coapte
  • 2 oua
  •  80 g unt
  • 50 g zahar
  • 150 g faina
  • 2 lingurite praf de copt
  • 1 pliculet zahar vanilat
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • Pentru servit:
  • 2 linguri miere
  • Nuci macinate
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert briose cu banane:

Intr-un vas freci untul cu zaharul si zaharul vanilat pana obtii o crema spumoasa. Adaugi ouale, amesteci si pui bananele maruntite cu furculita.

Adaugi faina, esenta de vanilie si praful de copt si amesteci din nou. Ungi formele de briose si le umpli pe ¾ cu aluat. Le dai la cuptor pentru 25 de minute.

 Le lasi sa se raceasca, le ungi cu miere cu ajutorul unei pensule si apoi presari nucile maruntite.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert briose cu banane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura pufoasa cu visine