Iubesc ciocolata buna! Mie imi place sa fac aceste bomboane, pentru ca sunt foarte bune, se fac usor, nu au zahar si sunt la indemana cand am pofta de ceva dulce.
Incepem cu untul de cacao pe care il maruntim si il punem sa se topeasca la bain-marie intr-un vas de sticla. Acelasi lucru facem si cu uleiul de cocos.
In timp ce se toposte untul, cernem cacaua si pregatim formele de ciocolata, punand in fiecare cate o visina si o jumatate de migdala.(dupa preferinta).
Cand s-au topit untul de cacao si uleiul de cocos, adaugam peste cacao, sarea, siropul de artar, cardamonul, tumericul, esentele, uleiul de cocos si untul de cacao topit.
Amestecam pana se incorporeaza si omogenizeaza totul.
Turnam ciocolata in forme (eu am folosit un pos ) si o bagam la frigider. In aproximativ 30 de min se poate scoate din forme si servi.