Desert biscuiti cu banana

de Rahela Velicu in Dulciuri, 19 Sep 2017 | 2331 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 banana
  • 1 ou
  • 75 g unt
  • 4 linguri de zahar
  • 6 linguri de faina
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • merisoare
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert biscuiti cu banana:

  

  Mixam untul moale cu zaharul si oul. Adaugam banana pasata cu furculita. Adaugam si faina si praful de copt si amestecam cu o lingura.

 Punem cu lingurita compozitie din loc in loc, lasand putin spatiu intre biscuiti. Punem deasupra merisoare.

 Dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade C, pentru 10- max. 12 min. Cand incep sa se rumeneasca usor pe margini, ii scoatem ca ei se mai intaresc cand se racesc.

TIPS-URI

1

Puteti sa-i pudrati cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert biscuiti cu banana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Palmierii... mei