Desert biscotti cu alune, cafea si bucati de ciocolata

de katty in Dulciuri, 29 Oct 2017 | 2823 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2/3 cana alune prajite nesarate
  • 2 cani faina alba+ ptr masa de lucru
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • scortisoara
  • un praf de sare
  • 1 cana zahar tos
  • 1/4 cana cafea tare
  • 2 lg lapte
  • 1 ou mare
  • 100 gr ciocolata neagra
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert biscotti cu alune, cafea si bucati de ciocolata:

Cernem faina intr-un castron. Adaugam restul ingredientelor, mai putin alunele si ciocolata. Amestecam bine, pana obtinem un aluat omogen. Taiem ciocolata bucatele mici si sfaramam putin alunele. Le adaugam si pe acestea.

Presaram putina faina pe un blat de lemn si punem compozitia. O impartim in 2 parti egale, din care facem 2 suluri pe care le asezam intr-o tava pe hartie de copt, apoi le presam putin.

Dam tava la cuptorul preincalzit, la 180 de grade C, pana se usuca deasupra. Scoatem tava, lasam sa se raceasca putin, apoi cu un cutit ascutit, taiem felii oblice, pe care le asezam inapoi cu taietura in sus. Reducem focul la 150 de grade C si le punem inapoi pana se usuca putin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert biscotti cu alune, cafea si bucati de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura rasturnata cu prune