Cus-cus cu leurda

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 9 Feb 2014 | 4394 vizualizari

 

Nu am mai facut de mult cus-cus si am incercat combinatia cu leurda. Foarte bun.

 

INGREDIENTE

  • 250g cus-cus
  • 1 ceapa
  • 750ml apa fierbinte
  • 1 legatura leurda
  • 50ml ulei
  • vegeta
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cus-cus cu leurda:

Intr-o cratita se caleste ceapa 2-3 minute.

Se adauga cus-cus-ul si se caleste inca 3-4 minute.

Se adauga apa fierbinte si se lasa la fiert 8-10 minute.

Se adauga leurda tocata si se mai fierbe 2-3 minute, amestecand tot timpul.

Se potriveste de sare si piper si este gata.

Este foarte buna garnitura la fripturi.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cus-cus cu leurda" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

ieri la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Toast cu ciuperci la grill și somon fume