Cușcuș

de Panacris in Paste, 5 Iun 2014 | 5705 vizualizari

 

O garnitură, super rapidă, super versatilă ;) în funcție de ce condimente aveți prin bucătărie! ,)

 

INGREDIENTE

  • cușcuș 250 g.,
  • ulei de măsline 30 ml.,
  • apă cca. 750 ml,
  • sare iodată,
  • mirodenii după gustul fiecăruia ( tarhon, cimbru, curry etc).
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cușcuș:

Apa se pune la fiert cca. 10 minute. Cușcuș-ul se pune la călit într-o tigaie cu uleiul de măsline, la foc mic, neacoperit, cca. 5 minute. Apoi se adaugă apa clocotită, se asezonează de sare și mirodenii, se oprește focul, se acoperă cu capac și se lasă la gătit, fără foc, cca. 10  minute. Cușcuș-ul se servește ca atare sau alături de preparete din carne sau legume.

Spor și poftă bună! :-*

Daca ti-a placut reteta noastra "Cușcuș" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Panacris 1

06.06.2014, 08:08

Mulțumesc pentru aprecieri Bucătărași dragi!

Rocsi 1

06.06.2014, 11:53

anca_rm 1

06.06.2014, 13:45

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]