Cușcuș

de Panacris in Paste, 5 Iun 2014 | 4782 vizualizari

 

O garnitură, super rapidă, super versatilă ;) în funcție de ce condimente aveți prin bucătărie! ,)

 

INGREDIENTE

  • cușcuș 250 g.,
  • ulei de măsline 30 ml.,
  • apă cca. 750 ml,
  • sare iodată,
  • mirodenii după gustul fiecăruia ( tarhon, cimbru, curry etc).
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cușcuș:

Apa se pune la fiert cca. 10 minute. Cușcuș-ul se pune la călit într-o tigaie cu uleiul de măsline, la foc mic, neacoperit, cca. 5 minute. Apoi se adaugă apa clocotită, se asezonează de sare și mirodenii, se oprește focul, se acoperă cu capac și se lasă la gătit, fără foc, cca. 10  minute. Cușcuș-ul se servește ca atare sau alături de preparete din carne sau legume.

Spor și poftă bună! :-*

Daca ti-a placut reteta noastra "Cușcuș" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (16)

Panacris 1

06.06.2014, 08:08

Mulțumesc pentru aprecieri Bucătărași dragi!

Rocsi 1

06.06.2014, 11:53

anca_rm 1

06.06.2014, 13:45

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cus-cus cu broccoli si ras-el-hanout