Cus cus cu piept de pui

de MonaMimi in Mancaruri cu carne, 29 Ian 2012 | 14063 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de piept pui
  • 2 cepe mari
  • ulei
  • boia
  • piper
  • 500 g cus cus
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cus cus cu piept de pui:

Tocam ceapa marut,pieptul de pui il taiem cubulete

Pregatim o tigaie in care punem ceapa la calit punem boia apoi adaugam pieptul de pui si lasam 5 minute sa se caleasca impreuna cu ceapa,

Adaugam apa,sare piper si lasam sa fiarba bine.

Cus-cusul il prajim in putin ulei, adaugam apa si lasam sa fiarba 7-8 minute.

Cand este fiert lasam putin acoperit si apoi il spalam si il strecuram bine.

Cand sosul este gata adaugam patrunjel tocat marunt si servim cu cus cus.

Pofta Buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cus cus cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pui in sos si cus-cus