Cus cus cu piept de pui

de MonaMimi in Mancaruri cu carne, 29 Ian 2012 | 14601 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de piept pui
  • 2 cepe mari
  • ulei
  • boia
  • piper
  • 500 g cus cus
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cus cus cu piept de pui:

Tocam ceapa marut,pieptul de pui il taiem cubulete

Pregatim o tigaie in care punem ceapa la calit punem boia apoi adaugam pieptul de pui si lasam 5 minute sa se caleasca impreuna cu ceapa,

Adaugam apa,sare piper si lasam sa fiarba bine.

Cus-cusul il prajim in putin ulei, adaugam apa si lasam sa fiarba 7-8 minute.

Cand este fiert lasam putin acoperit si apoi il spalam si il strecuram bine.

Cand sosul este gata adaugam patrunjel tocat marunt si servim cu cus cus.

Pofta Buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cus cus cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

ieri la 07:35

Rulouri cu fistic și gem de vișine - Delicioși și ușor de făcut

pe 16.10 la 08:31

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 15.10 la 10:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]