Cus cus cu morcov si ardei galben

de babi5 in Paste, 22 Mar 2014 | 6515 vizualizari

 

Simplu ,usor de facut si al naibii de gustos ,sa ma credeti pe cuvint.

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov mai maricel 
  • 1 ceapa
  • 1 ardei galben
  • 2  pachetele (200grame  ) cus cus
  • 50 ml floarea soarelui
  • sare
  • piper
  • vegeta
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cus cus cu morcov si ardei galben:

Se curata ceapa morcovul si ardeiul, se spala bine ,apoi ceapa si ardeiul tocam foarte marunt iar morcovul il dam pe razatoarea mica , Punem totul intr-o cratita unde adaugam si uleiul, lasam sa se caleasca putin pina prinde culoare de la morcov apoi adaugam cus cus-ul, lasam sa se perpeleasca putin prin ulei amestecind continuu, adaugam 2 cani de supa  fierbinte facuta din vegeta si lasam sa fiarba incet adaugind din cind in cind cite putina supa pina cus cusul isi mareste bine volumul.

Stingem focul si lasam pe plita fiindca el se mai mareste in volum .

Pofta buna !

TIPS-URI

1

 Linga putem folosi tocanita ,gulas, ciulama ,si fripturi bineinteles

Daca ti-a placut reteta noastra "Cus cus cu morcov si ardei galben" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cus cus cu legume