Curry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecel

de Mitinita in Pui, 26 Iul 2018 | 3685 vizualizari

 

Curry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecel este o reteta delicioasa din bucataria thailandeza.

 

INGREDIENTE

  • 250 g piept de pui
  • 2 linguri pasta de curry verde
  • 1 cutie de lapte de cocos de 400 ml
  • 1 dovlecel
  • cateva ciuperci
  • 1 lingura de ulei
  • frunze de coriandru si lime, pentru servit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Curry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecel:

Se curata si se spala pieptul de pui si se taie in cuburi de marime egala.

Dovlecelul de curata si se taie rondele.

Ciupercile se curata si se taie, daca sunt prea mari.

Se pune uleiul intr-o craticioara si, cand s-a infierbantat, se adauga pasta de curry verde. Se amesteca repede.

Se adauga laptele de cocos si se amesteca. A nu se fierbe in clocot, laptele de cocos se va separa.

Se adauga rondelele de dovlecel si ciupercile.

Se adauga si pieptul de pui. Se lasa sa fiarba la foc mic pana cand carnea si legumele s-au fiert.

Se serveste cu orez alb, lime si frunze de coriandru.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Curry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]