Curry de spanac, dovleac si rosii

de laylalala in Aperitive / Garnituri, 12 Mai 2010 | 3768 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa mare, curatata si tocata
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 lingurite praf de curry
  • 500 gr dovleac, taiat cubulete
  • 1 conserva (400 gr) rosii decojite si taiate cubulete
  • 200 gr spanac congelat, decongelat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Curry de spanac, dovleac si rosii:

Incinge o cratita, apoi adauga uleiul.Caleste ceapa pana cand se inmoaie, aprox.5 minute.Adauga praful de curry si prajeste-l 1 minut, amestecand continuu.Adauga dovleacul, rosiile si 200 ml apa si amesteca bine.

Acopera tigaia si lasa totul sa fiarba timp de 15 minute, pana cand dovleacul s-a inmuiat.Adauga spanacul si lasa totul sa mai fiarba 3-4 minute.Asezoneaza dupa gust cu sare si piper apoi serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Curry de spanac, dovleac si rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dovlecei gratinați la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 08.08 la 10:13

Aripioare de pui cu unt și parmezan - Delicioase și aromate

pe 08.08 la 08:47

Biscuiți chifle cu cașcaval - Super rapizi și gustoși

pe 08.08 la 08:34

Sandwich cu carne de porc - Irezistibil de savuros

pe 07.08 la 08:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2204 puncte

Caty

1206 puncte

Rocsi

216 puncte

Tabita _

200 puncte

cristina1985

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Mancare verde