Discuri din parmezan

de irena in Aperitive / Garnituri, 6 Feb 2012 | 3461 vizualizari

 

Un aperitiv rapid si foarte usor de realizat.

 

INGREDIENTE

  • 100 gr parmezan ras,
  • 2 lingurite susan ,
  • 1 lingurita mac.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Discuri din parmezan:

Parmezanul ras se amesteca cu susanul si macul .

Intr-o tava, pe hartia de copt se aseaza cate 2 - 3 ingurite din amestecul de mai sus. Pentru a da o forma perfecta acestui aperitiv se foloseste un cerc metalic, cum e cel ptr taiat aluatul. Pentru ca eu nu am avut, am folosit un pahar de plastic din care am taiat un cerc si l-am folosit ca atare.

Pe fiecare cerc al amestecului de parmezan se aseaza cate un betisor, peste care se mai presara putin parmezan.Eu am folosit  jumatati de la tepusele ptr frigarui.

Se da tava la cuptor ptr 3- 4 min la 220 C.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Discuri din parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]