Garantez ca nu ati mancat o asa bunatate, de aceea va recomand!! Inspiratie de pe site-ul laLena, cu mici modificari
In tigaia cu 1 lingurita de ulei incins, punem boabele de mustar si le tinem 1-2 min cu capac, pentru ca sar pe aragaz. Adaugam apoi ceapa si ardeiul taiate marunt, lasam aproximativ 1 minut amestecand, adaugam apoi ghimbirul ras, usturoiul pisat, boia, curcuma, amestecam, apoi rosiile pasate, pudra de curry si lasam sa fiarba 5 minute. Adaugam apoi laptele de cocos, condimentam dupa gust, iar dupa 3-4 minute dispunem pe toata suprafata vasului, jumatati de oua fierte cu taietura in sus. Le acoperim cu sos, dupa 5 minute adaugam verdeata tocata marunt, oprim focul iar dupa 10 minute se poate servi
Pentru garnitura, scurgem bine pastaile pe care le-am pus la fiert in apa cu putina sare, le sotam putin in unt incins, condimentam cu sare si piper, apoi servim pe farfurie alaturi de curry.
Este un preparat mult prea gustos!