Orezul se fierbe conform instructiunilor de pe pachet, in apa cu sare.
Cartofii se curata, se taie cubulete si se fierb la aburi/normal 20 de minute. Dupa ce au fiert cartofii, se taie ceapa marunt si se caleste in putin ulei, dupa care se pun toate condimentele, doua linguri de pasta de rosii si laptele de cocos si se amesteca bine.
Dupa 2-3 minute se adauga si cartofii peste acest sos, se mai lasa 2 minute pe foc mic, amestecand incontinuu si... este gata !
Tofu se scurge de apa, se taie felii, se da printr-un amestec de sos de soia si condimente (ce vreti voi - eu am pus curry si Garam Masala), se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptorul preincalzit la 150 de grade pentru 10-12 minute, pana se rumeneste.
Se aseaza orezul pe o farfurie, deasupra se pune curry-ul de cartofi si bucatile de tofu.