Ma tot intrebam de ce americanii (care se stie ce "buni" bucatari sunt) iubesc atata aceste cupcakes. Si am gasit explicatia : se fac nemaipomenit de usor si de repede. Intr-o ora ai facut prajiturele sa-ti ajunga o saptamana. Si sunt si gustoase.
Mai intai pune hartii de briose in forme. Ies cam 24 de prajituri. Si incalzeste cuptorul la 185 grade (mediu).
Amesteca cu mixerul untul si zaharul pana se omogenizeaza bine (pana rezulta o pasta pufoasa). Adauga ouale unul cate unul, amestecand dupa fiecare. Pune coaja +sucul de portocala,amesteca putin. Pune faina + cacao+ praf de copt (pe care le dai inainte prin sita sa nu fie cocoloase). Bate cu mixerul pana s-au incorporat bine. Adauga ciocolata si amesteca incet.
Umple formele cam 2/3, pentru ca ele cresc. Coace 15 minute (de fapt e in functie de cuptor) si verifica daca sunt gata cu scobitoarea.
Orneaza dupa preferinta. Eu am topit ciocolata si am uns fiecare prajitura, dupa care am pus deasupra diferite bombonele si fulgi de migdale.