Cupcake cu mure

de Pasiune pentru bucatarie in Prajituri, 25 Oct 2011 | 4685 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 150 g zahar
  • 200 g iaurt
  • 50 ml ulei
  • 220 g faina
  • 10 g praf de copt
  • Esenta de vanilie
  • 250 g mure proaspete/congelate
  •  Pentru ornat:
  • 150 ml frisca
  • 100 g mure
  • 3 linguri zahar
  • 3 linguri zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cupcake cu mure:

Ouale se mixeaza cu zaharul si vanilia, apoi se adauga iaurtul si uleiul si se omogenizeaza. Faina se amesteca cu praful de copt si  se cerne peste compozitia lichida. Se amesteca bine si se repartizeaza in formele de muffins cu hartie speciala sau in forme de silicon.

 In fiecare forma se repartizeaza murele. Tava se introduce in cuptorul preincalzit pentru 15-20 minute la temperatura medie.

 Cele 100 de grame de mure se pun intr-o cratita impreuna cu zaharul tos si 2 linguri apa. Se pune cratita pe foc si se da in cateva clocote. Amestecul se trece printr-o sita deasa pentru a elimina semintele.

 Frisca se mixeaza cu zaharul pudra si sosul de mure.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cupcake cu mure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

RuxyRux 1

26.10.2011, 20:43

Frumoase si delicioase...numai bune dimineata la o cafea cu lapte

Bya Ralu 1

07.01.2013, 21:24

ce fain arata

Krystyan Trendy 1

27.10.2013, 08:28

mmm...niste mure as vrea si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose