Cum se prepara visinata

de Bucataras in Bauturi, 6 Iul 2016 | 9568 vizualizari

COMENTARII (15)

dantes 1

06.07.2016, 12:15

Foarte buna!

Constelatialeu 1

06.07.2016, 12:32

La damigeana nu aveti?...hai ca ne trascalim....

deyutzky 1

06.07.2016, 12:34

like!

diaconta 1

06.07.2016, 12:54

Prea dulce pentru mine dar treaba ta )))

Rahela Velicu 1

06.07.2016, 12:58

-Licurici- 1

06.07.2016, 13:39

MotanLaOale 1

06.07.2016, 13:43

buna buna

Merisor 1

06.07.2016, 13:43

Comand si eu 50 ml, se poate?

diaconta 1

06.07.2016, 14:51

Meri,eu zic sa livreze la paltinis sa avem cu ce ne imbata de ziua mea )))

mirela0911 1

06.07.2016, 16:24

Merisor 1

06.07.2016, 16:57

Dia, ca bine zici )))\

Gherca Daniela 1

06.07.2016, 17:29

uuiiiii ce buna este!

Rocsi 1

06.07.2016, 19:27

Daaa, e timpul sa facem o visinata sa avem pentru la iarna!

Bya Ralu 1

06.07.2016, 20:37

asta o gustam la intalnire,da? )

tina58 1

07.07.2016, 10:14

Nu este prea tare alcoolul care este si foarte scump? Se poate folosi votca obisnuita?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cum se prepara visinata