Cum se fierbe porumbul

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 14 Aug 2014 | 3828 vizualizari

COMENTARII (15)

Bunica 1

14.08.2014, 18:56

E vremea lui!

AnyCostescu 1

14.08.2014, 18:58

place!!

MotanLaOale 1

14.08.2014, 19:03

Ela68 1

14.08.2014, 19:10

imi place mult

T I M E A 1

14.08.2014, 19:13

si eu vreau

Dya Daniela Andrei 1

14.08.2014, 19:19

Va multumesc!

Lavinia 1

14.08.2014, 19:45

ce pofta imi e

MOKUSKA 1

14.08.2014, 20:10

Si mie mi-a făcut poftă

Ina 1

14.08.2014, 20:12

mie-mi place ala laptos

Merisor 1

14.08.2014, 20:16

Ce pofta imi e!Sa-l pun pe Adi sa-mi mai faca si mie

reisnaor_2006 1

14.08.2014, 23:21

acum venim,primim?

dantes 1

15.08.2014, 07:36

Bun!

Sidy 1

15.08.2014, 07:59

Bun de tot ! Buna ideea cu untul....

Rocsi 1

15.08.2014, 10:47

Imi place!

Dya Daniela Andrei 1

15.08.2014, 11:03

Va multumesc cu drag!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cum se fierbe porumbul