Cum se face sucul de rosii

de Pushaa in Bulion, 10 Aug 2014 | 19692 vizualizari

 

 Cum se face sucul de rosii

 

INGREDIENTE

  • rosii
  • sare neiodata pentru muraturi
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cum se face sucul de rosii:

    Cum se face sucul de rosii. Alegem rosiile bine coapte. Le spalam. le curatam de codite si le punem intr-o oala la fiert. Cand incep sa se inmoaie si sa crape coaja le scoatem intr-un vas. Dupa ce se racesc le decojim si le dam prim masina de tocat rosii (pentru a separa samburii de pulpa). Sucul rezultat il punem la fiert cu sare dupa gust (cand il gustam sucul trebuie sa fie un pic sarat ca sa tina peste iarna). Il lasam sa fiarba pana scade la jumatate.

   Cand este gata punem sucul de rosii fierbinte in borcanele spalate si uscate, strangem bine capacele.

   Pregatim o oala cu un prosop pe fund, asezam borcanele si turnam apa calduta pana la gura borcanului. Fierbem la foc mic pana cand apa din olala scade la jumatate. Lasam borcanele in oala sa se raceasca treptat apoi le depozitam in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cum se face sucul de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cum se face sucul de rosii