Cum se conserva leurda pentru iarna (reteta Motan)

de MotanLaOale in Conserve, 10 Mai 2013 | 23539 vizualizari

 

Cum se conserva leurda pentru iarna (reteta Motan)
Daca am postat atatea retete cu leurda sa va arat si cum o conserv pentru iarna!

 

INGREDIENTE

Ingrediente pentru Cum se conserva leurda pentru iarna (reteta Motan)

  • legaturi leurda
  • folie alimentara
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cum se conserva leurda pentru iarna (reteta Motan):

Cum se conserva leurda pentru iarna (reteta Motan):

Legaturile de leurda se spala bine sub jet de apa rece fara a fi desfacute din legatura.

Se pun intr-o oala la uscat cu coditele in apa rece, sa se mentina verzi pana la uscarea completa. (4-5 ore)

Se intinde pe masa 30cm de folie alimentara.

Se ia legatura de leurda, se pune pe tocator si se reteaza cozile la 5-10mm deasupra coditelor.

Se pune pe folie si se ruleaza strans si se indoaie capetele.

Cand sunt toate legaturile gata se pun intr-o punga si se pune eticheta sa stim ce este in punga.

Se pune in concelator si se consuma cand avem nevoie.

Va prezint si o reteta pentru Conservarea busuiocului dar  va spun aici si Cum pastrez eu loboda, spanacul si stevia , pentru iarna

E bine de stiut si cum putem consrva si niste Frunze de vita pentru sarmalute

Daca ti-a placut reteta noastra "Cum se conserva leurda pentru iarna (reteta Motan)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

MotanLaOale 1

11.05.2013, 01:29

mihaelar63 1

06.04.2016, 08:03

:"> pe asta nu am vazut-o Buna ideea cu folia atat de simplu si eu nu o stiam . Buna si la alte verdeturi

MotanLaOale 1

06.04.2016, 08:34

Asa le pun pe toatele

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cimbru pentru iarna