Culori in farfurie

de naomy in Mancaruri de legume, 27 Iul 2011 | 4664 vizualizari

 

Cand eram mica nu as fi mancat asa ceva pt nimic din lume,:) .., saraca mama :)dar azi am ales o varietate de legume si am adaugat si orezul deoarece este pe placul familiei.este ceva asemanator cu ce faceam mama doar ca mama ai spune ghiveci:)

 

INGREDIENTE

  • o canuta de orez(o ceasca de cafea )
  • 2-3 rosii
  • 2 cepe
  • o jumatate  dovlecel
  • 2 morcovi potriviti
  • 2 cartofi
  • 1 gogosar rosu
  • 2-3 frunze busuioc
  • un fir cimbru
  • o foaie dafin (mica
  • 5 boabe de piper
  • o lingura vegeta
  • sare dupa gust
  • 60 mil ulei de porumb
  • 1-2 cani apa

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Culori in farfurie:

Se spala legumele bine si se toaca ,eu le-am facut la robot .

Punem la incins uleiul intr-o cratita potrivita si cand este cald punem  la calit  ceapa, morcovul si gogosarul apoi turnam apa si adaugam  orezul, condimentele si mirodenile .

Cand este pe jumatate fiert orezul punem si dovlecelul ,cartofii si rosiile care vin taiate felii mai grose si se mai lasa cateva minute apoi se serveste  cald sau rece ,dupa preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Culori in farfurie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Risotto cu sparanghel verde si prosciutto cotto