cuib de viespi cu dulceata de cirese

de Lau in Dulciuri, 8 Mai 2011 | 4661 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 1 cub drojdie
  • 200 g zahar
  • 1 lingurita sare
  • 2 linguri margarina
  • 300 ml lapte caldut
  • 1 ou pentru uns
  • dulceata de cirese
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA cuib de viespi cu dulceata de cirese:

 se cerne faina intr-un lighean se face gaura la mijloc se adauga sarea,drojdia,margarina,3 linguri de zahar restul se imprastie peste faina,un pic de lapte caldut si se amesteca cu un pic de faina se acopera si se lasa 15 min sa faca besici dupa care se framanta coca si se lasa 1 ora la dospit

se intinde o foaie si se unge cu dulceata se ruleaza dupa care se taie in jur de 4 cm gosime se aseaza cu partea taiata pe tava unsa si tapetata cu hartie de copt

se repeta pana terminam compozitia se unge cu oul batut si se da la cuptorul incalzit pana se rumeneste deasupra

Daca ti-a placut reteta noastra "cuib de viespi cu dulceata de cirese" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Trigoane cu gem si nuca