Pentru inceput batem zdravan cu mixerul ouale intregi. Dupa vreo 5 minute adaugam si zaharul si mai mixam 2-3 minute. Gata cu mixerul! nu mai avem nevoie de el. Adaugam uleiul si cele 4 linguri de cafea folosind o spatula sau o lingura de lemn.
Faina o amestecam cu praful de copt. Ciocolata o taiem bucatele si impreuna cu untul taiat la fel bucatele, o punem intr-un vas pe baie de aburi si amestecam pana se topeste toata. Luam de pe foc si lasam la racit la temp camerei.
Incorporam mai intai faina ametecand cu spatula cu grija, apoi turnam ciocolata topita amestecand in continuare usor. Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt sau unsa cu unt si tapetata cu faina. Asezam apoi visinele fara samburi si dam la cuptorulul preincalzit la 175 grade timp de 30-35 min.
Scoatem din cuptor si lasam la racit. Taiem apoi prajitura in bucati cat mai patrate.
Pregatim glazura pe baie de aburi, la fel cum am descris si mai sus in compozitia blatului. Turnam peste prajitura si nivelam. Iar cu ciocolata alba topita, trasam dungi pe fiecare bucata in parte.