Desi am fost obisnuita cu clatite dulci, din momentul în care am descoperit aceste clatite au devenit preferatele mele.
In functie de cate clatite vreti sa faceti schimbati cant de lapte si faina.Trebuie sa obtineti un material putin mai gros decat cel pt clatitele dulci
Batem oul cu putina sare folosind un tel, adaugam faina si dupa aceea laptele.
Ungem o tigaie cu putin unt si punem un polonic din materialul pt clatite, dupa ce o intoarceti pe cealalta parte dati focul foarte incet ca sa aveti timp sa o preparati si sa nu se arda.
Ungem clatita cu putina harrisa, peste ea punem cascavalul sau mozzarela si tonul scurs de ulei si sfarmat.
Luam o margine a clatitei si o tragem peste ton, apoi tragem si cealalta (asa cum puteti vedea in imagine),dupa care intoarcem si capetele.
Lasati clatita pe parte aia pana se roseste putin apoi o intoarceti si pe partea cealalta.
Pofta buna!