Crostoli

de madi_marin in Prajituri, 22 Mai 2010 | 5529 vizualizari

 

by Miha

 

INGREDIENTE

  • 200 ml frisca lichida
  • 250 g faina
  • esenta de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crostoli:

Se face un aluat din toate ingredientele care se intinde in foaie subtirica. Se taie in patrate sau orice alta forma dorita si se pun la prajit la foc iute in ulei incins. Se scot pe un servet de hartie apoi se pudreaza cu zahar vanilat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crostoli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Julie 1

23.05.2010, 09:27

Bune si interesante!
Lasa-le asa ,mai fara zahar! sa nu ne ingrasam prea tare!

janet 1

23.05.2010, 21:09

Sint un fel de scovergi? Ca din foaie de taitel? Asa ne facea mama cind eram copii!

madi_marin 1

23.05.2010, 21:19

janet....sunt ca niste gogosi....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ghoriba (fursecuri Maroc)