Croque Monsieur

de Bucataria_Portocalie in Aperitive / Garnituri, 11 Feb 2010 | 9315 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 felii de paine
  • 8 felii de sunca
  • 8 felii cascaval
  • 150 gr cascaval ras
  • sos bechamel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Croque Monsieur:

Ungem toate feliile de paine cu sos bechamel. Formam un sandwich astfel: luam o felie de paine, adaugam o felie sunca presata, o felie cascaval, iar sunca presata, iar cascaval si deasupra alta felie de paine (cu sosul in exterior). Punem putin cascaval ras deasupra si inca o lingura de sos.

 

Tapetam o tava cu hartie de copt si le dam la cuptor pentru 20 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Croque Monsieur" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

cicilica 1

26.02.2010, 21:14

mamidesara 1

28.02.2010, 19:50

ada2605 1

24.04.2012, 07:56

Exact asa cum trebuie (bine, cea mai cunoscuta reteta, ca exista si la ei, variatiuni pe aceeasi tema)! Felicitari!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]