Croissante cu cascaval Delaco

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 18 Mar 2013 | 15322 vizualizari

 

Pentru aceasta reteta am folosit cascaval Sofia de la Delaco.

 

INGREDIENTE

  • un pachet aluat foietaj
  • 100 g cascaval ras
  • 1 galbenus de ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Croissante cu cascaval Delaco:

Aluatul l-am lasat la dezghetat peste noapte. Am desfacut folia in care era invelit si l-am intins pe blatul de lucru.

Am pornit cuptorul si l-am potrivit la 200 grade.

Am taiat aluatul in fasii egale si apoi am decupat triunghiuri, pe fiecare din ele punand putin cascaval ras.

Am rulat fiecare triunghi cu grija, pornind de la baza spre varf. Croissantele astfel formate le-am asezat in tava, le-am presarat cu putin cascaval si le-am uns cu galbenusul de ou.

Am pus tava in cuptorul incins, am acoperit croissantele cu hartie de copt si am lasat sa se coaca 30 minute. 

La final am scos croissantele rumene si apetisante pe un platou. 

TIPS-URI

1

pentru un aspect frumos presar cascaval peste croissante si apoi le ung cu galbenus de ou

2

pentru a fi sigur ca nu se ard croissantele in tava prefer sa le acopar cu hartie de copt

Daca ti-a placut reteta noastra "Croissante cu cascaval Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa de post cu nuci - Reteta simpla si gustoasa

ieri la 11:01

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

pe 04.12 la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]