Crochete de pasare

de Miha in Aperitive / Garnituri, 26 Sep 2009 | 6041 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui
  • 1 felie de paine inmuiata in lapte si stoarsa
  • 2 oua
  • patrunjel
  • sare si piper
  • cateva linguri de faina
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crochete de pasare:

Carnea se fierbe in apa cu sare.Se lasa la racit apoi se da prin masina de tocat.Se adauga felia de paine,un ou,sare,piper si patrunjel.

Se omogenizeaza si cu mana umeda se modeleaza crochete,care se dau prin oul batut cu putina sare si piper,apoi prin faina.

Se prajesc in ulei bine incins.Se scot pe hartie absorbanta.

Se servesc cu mazare sote.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crochete de pasare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada din piept de pui cu ciuperci invelita in cascaval