Omleta la cuptor

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 1 Iun 2015 | 7914 vizualizari

 

Reteta inspirata by Gaby_d :)) super buna!sa o incercati si voi! Iese foarte pufoasa si gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • o bucata de kaizer
  • frunze de ceapa verde
  • 1/2 ardei kapia mic
  • cascaval delaco
  • ulei de masline sau unt pentru uns
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta la cuptor:

Kaizerul se taie cubulete si se pune intr-o tigaie la prajit (fara ulei),dupa cateva minute se adauga frunzele de ceapa verde taiate si ardeiul kapia taiat cubulete. Se lasa 2-3 minute.

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare,dupa se adauga si galbenusuriile, kaizerul si legumele calite.

Punem si cateva cuburi de cascaval in compozitie.

Adaugam si condimentele,amesetecam bine si adaugam compozitia intr-un vas de yena uns cu ulei de masline sau unt.

Se da la cuptorul preincalzit timp de 20 minute.

Inainte cu 5 minute se scoate omleta, se pun feliute de cascaval si se lasa pana cand acesta se topeste.

TIPS-URI

1

se servest cu salata de rosii

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca cu brocoli , telemea si kaizer