Omleta la cuptor

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 1 Iun 2015 | 7623 vizualizari

 

Reteta inspirata by Gaby_d :)) super buna!sa o incercati si voi! Iese foarte pufoasa si gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • o bucata de kaizer
  • frunze de ceapa verde
  • 1/2 ardei kapia mic
  • cascaval delaco
  • ulei de masline sau unt pentru uns
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta la cuptor:

Kaizerul se taie cubulete si se pune intr-o tigaie la prajit (fara ulei),dupa cateva minute se adauga frunzele de ceapa verde taiate si ardeiul kapia taiat cubulete. Se lasa 2-3 minute.

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare,dupa se adauga si galbenusuriile, kaizerul si legumele calite.

Punem si cateva cuburi de cascaval in compozitie.

Adaugam si condimentele,amesetecam bine si adaugam compozitia intr-un vas de yena uns cu ulei de masline sau unt.

Se da la cuptorul preincalzit timp de 20 minute.

Inainte cu 5 minute se scoate omleta, se pun feliute de cascaval si se lasa pana cand acesta se topeste.

TIPS-URI

1

se servest cu salata de rosii

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Omleta Cu Masline si Cascaval