Crochete de lapte cu porumb si branza feta

de daniastefania in Aperitive / Garnituri, 16 Feb 2015 | 4653 vizualizari

 

Am facut tot felul de retete de crochete: cu pui, cu sunca, de cartofi, dar aceste crochete sunt de departe cele mai bune pe care le-am mancat. Branza feta le da un gust absolut demential. Incercati aceasta reteta si imi veti da dreptate.

 

INGREDIENTE

  • 4 linguri unt
  • 5 linguri faina
  • 400 ml lapte
  • 100 gr porumb din conserva
  • 80 gr branza feta
  • Sare
  • 2 oua
  • Faina
  • Pesmet
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crochete de lapte cu porumb si branza feta:

Punem untul sa se topeasca. Adaugam faina si amestecam bine. Lasam ca faima sa-si schimbe putin culoarea, fara insa sa se rumeneasca. Adaugam treptat laptele si amestecam energic, sa nu se formeze cocoloase.

Se adauga sare, insa tinem cont si de faptul ca si branza e putin sarata. Cand compozitia se desprinde de peretii vasului, luam vasul de pe foc. Adaugam porumbul scurs de apa si lasam la racit. Cand s-a racit adaugam branza rupta bucatele. Se formeaza crochete. Dam fiecare crocheta prin faina, apoi prin ou batut si ultima data prin pesmet. Se prajesc in ulei incins, pe ambele parti, pana devin aurii. Se scot pe hartie absorbanta. Sunt foarte bune.

Sper sa va placa la fel de mult!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crochete de lapte cu porumb si branza feta" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pasta de naut cu avocado si lipii