Crocantele de pui

de Miha in Aperitive / Garnituri, 6 Ian 2010 | 4479 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 oua
  • boia de ardei
  • sare si piper
  • 150 g sticksuri cu sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crocantele de pui:

Pieptul de pui il taiem fasii inguste, pe care le condimentam cu boia de ardei, sare si piper dupa gust.

Sticksurile le macinam cat de fin ne place. Eu le-am batut cu ciocanul de snitele. :))

Ouale le batem bine. Fiecare fasie de carne o dam prin ou apoi prin sticksurile macinate.

Se prajesc in uleiul bine incins pe ambele parti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crocantele de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

ieri la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Cartofi aromati copti (cu piept de pui)