Crocantele de pui

de Miha in Aperitive / Garnituri, 6 Ian 2010 | 4607 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 oua
  • boia de ardei
  • sare si piper
  • 150 g sticksuri cu sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crocantele de pui:

Pieptul de pui il taiem fasii inguste, pe care le condimentam cu boia de ardei, sare si piper dupa gust.

Sticksurile le macinam cat de fin ne place. Eu le-am batut cu ciocanul de snitele. :))

Ouale le batem bine. Fiecare fasie de carne o dam prin ou apoi prin sticksurile macinate.

Se prajesc in uleiul bine incins pe ambele parti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crocantele de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinta cu pui si legume