Crème glacée

de Dya Daniela Andrei in Dulciuri, 1 Iul 2014 | 3983 vizualizari

 

Inspirata din "Retete de colectie - Cele mai bune deserturi reci"

 

INGREDIENTE

  • 200 gr iaurt cremos
  • 100 gr smantana
  • zahar pudra dupa gust
  • optional, pentru servire: menta, fructe de padure (zmeura)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crème glacée:

Amestecam iaurtul, smantana si zaharul pana la omogenizarea completa.

Dam compozitia obtinuta la congelator pentru 15 minute. dupa care se scoate si se amesteca din nou, pentru 15-20 de minute aproximativ.

Se da din nou la congelator pentru 10-15 minute. Se toarna apoi in cupe si se serveste cu menta proaspata si zmeura.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Crème glacée" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Reteta de desert austriac