Crispy de pui la cuptor

de Nepotii_si_bunica in Pui, 16 Dec 2018 | 2716 vizualizari

 

Am vrut sa prepar eu aceasta reteta fara ajutorul mamei. Ea doar a pozat ... si a taiat carnea! :D

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui
  • 200 g iaurt grecesc
  • 2 lg de mustar
  • sare, piper
  • 1 lgt boia de ardei iute
  • 150 g fulgi de porumb
Portii: 21
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crispy de pui la cuptor:

Am taiat pieptul de pui in fasii. Am presarat putina sare si piper peste ele si le-am amestecat.

Am amestecat iaurtul cu smantana si condimentele: sare, piper, boia.

Fulgii de porumb i-am maruntit dar nu de tot.

Am luat bucatile de pui si le-am introdus in sosul de iaurt apoi le-am tavalit prin fulgii de porumb. Le-am tinut la rece o jumatate de ora.

Le-am asezat pe o tava tapetata cu hartie de copt. Le-am dat la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 35-40 de minute. La jumatatea timpului le-am intors pe partea cealalta.

Le-am servit cu cartofi prajiti si sos de usturoi. Yummi!

TIPS-URI

1

Le pastram la rece cel putin o jumatae de ora inainte de a le pune la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crispy de pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Stufat de pui