suna mai bine in engleza asa ca am lasat denumirea asta! de fapt sunt niste mici bucatele de ciocolata crocanta, crocanta datorita si nucilor si biscuitelui dar va las sa descoperiti singuri reteta.Asta e tot pentru miha !:)
Se topeste la bain marie ciocolata alba impreuna cu caramelele cu lapte si cand s-a tranformat in crema luam de pe foc, lasam sa se mai raceasca putin apoi cu grija amestecam laptele si untul moale , astfel incat sa nu se taie crema noastra si sa avem putin mai multa fluiditate. Se adauga si crema Almette.
Pregatim forma(eu am folosit tavita de silicon inimioara ) se pune pe forma o folie de ceolofan sau folie alimentara din aceea la rola, se presara pe fundul formei miezul de nuca taiat bucatele nu prea mici si intr-un colt si bucatelele de caramea de fructe de padure. Se toarna crema noastra alba de ciocolata si apoi se presara deasupra jumatati de cirese si bucatele de biscuit.
Se topeste la bain marie sau la microunde ciocolata neagra(recomand la micounde fiind cantitate mica , la bain marie mai mult ramane pe craticioara) si apoi se adauga doar putin unt in ea cand s-a mai racit si apoi aceasta crema se toarna si se niveleaza peste stratul anterior de ciocolata alba cu cirese si biscuiti.
Se da la congelator cam o ora si se servese imediat taiata tringhiuri sau patratele, cum doriti.Este delicioasa si crocanta!