Pune la fiert 3 l de apa cu 1/2 lingurita de sare (pentru spaghetti)
Amesteca faina cu susanul si piperul macinat.
Taie frigaruile la dimensiuni potrivite, astfel incat sa incapa in tigaia unde o sa prajesti crevetii
Fa sosul: intr-un castronel amesteca bine ultimele 5 ingrediente.
Curata crevetii, usuca-i putin cu prosoape de hartie si da-i prin amestecul de faina
Pune cate 3 creveti pe fiecare betisor de lemn
Ateapta sa fiarba apa si pune spaghetele in ea. Fierbe al dente. Scurge-le.
Incinge tigaia. Pune ulei cam de 3-4 cm inaltime. Asteapta sa se incinga bine.
Pune frigaruile in tigaie (cate incap). Prajeste pe fiecare parte cam 2-3 minute la foc mediu- iute.
Scoate crevetii pe o farfurie acoperita cu servetele absorbante.
Continua pana ce toti crevetii sunt prajiti.
Pe o farfurie pune cate o portie de paste si 3 frigarui de creveti. Stropeste bine cu sos. Mancarea se serveste calda.